Streekproduktentocht per E-bike

Nadat iedereen een passende e-bike heeft aangemeten gekregen, volgt een korte technische instructie over de fiets.

Onder begeleiding van een gids, die de streek op z’n duimpje kent, gaan we op pad. Op onze weg ontmoeten we al snel een ambachtelijke bakker, die ons uitleg geeft over zijn natuurlijke bereidingswijzen en over zijn assortiment zuurdesems. Hij vergeet niet om ons zijn broden te laten proeven, zodat wij een weloverwogen oordeel over het te kopen lunchbrood kunnen maken!

Dan voert onze culinaire tocht naar een hof waar men gespecialiseerd is in het maken van fruitsappen. Ook hier weer een pitch over hun biologische produkten en uiteraard de proeverij.

Vervolgens leidt de gids u, via het nuttigen van enige topverse aardbeien, naar de lunchplaats. Dit is een hoeve die bekend staat om haar zelfgemaakte jam, stroop en honing. Dus dat wordt genieten geblazen tijdens de pick-nick langs zijn fruitgaard.

Na het uitbuiken, gaan we weer sportief op pad, langs ondermeer de hopveldenvan de biologischeGulpener bierbrouwer. Ons doel is ditmaal een bezoek aan een streekprodukten supermarkt! Gelukkig rijdt er een autovan de organisatieachter ons aan, om de door u ingekochte produkten te vervoeren.

Dit zal zeker ook gelden, voor de excursie naar de biologische wijnboer, waar na het proeven van de wijn, het niet gemakkelijk zal zijn om niet een paar flesjes voor thuis mee te nemen…

Tenslotte gaan we op de terugreis, ook nog even een biologisch ijsje op de hand eten bij een ware ijsboerderij, waar, voor wie het aandurft, ook nog stiekem een kijkje in de biologische snoepwinkel genomen kan worden.

Duur: van 10.00 uur tot 17.00 uur
Prijs: € 99,50 p.p. incl. 21% btw
Inclusief: fiets, gids, lunch, proeverijen en excursies
Groepsgrootte: vanaf 15 personen tot max. 80 personen

Vandaag nog boeken? Dat kan!

Wilt u deze activiteit vandaag nog boeken? Gebruik dan onze handige boekingsmodule!

Andere activiteiten