Mountainbiken

Met uitstekende mountainbikes ontdekt u plaatsen waar anderen niet snel komen. U staat verrast van de variaties in het landschap. Wij bieden u bergen, beken, afdalingen, bos-, veld-, holle- en heidewegen. Voor beginners of gevorderden… en uiteraard mannen! Aangepast aan uw niveau geniet u tijdens het mountainbiken van de omgeving. Het is een avontuurlijke manier van fietsen over pittige heuvels, kronkelweggetjes en bospaden, waarbij de instructeur tevens uw gids is. Het dragen van een helm is verplicht.

Maar u kunt ook ontspannen fietsen zonder al te veel op de pedalen te moeten staan. Onder begeleiding van een gids maakt u dan recreatieve fietstochten op heerlijke hybride fietsen, steps of tandems. Kies bijvoorbeeld voor onze nieuwste thematocht: “De Bush-route” met een bezoek aan het Chateau hotel waar hij sliep en het uiteindelijke doel; The American Military Cemetry Margraten.

Duur: Circa 3 uur inclusief instructie, begeleiding, geveerde mountainbike 29er, bidon en helm.
Prijs: € 37,50 p.p. (vanaf 10 pers.)
Start- en eindlocatie: Cafe ’t Plateau Gasthuis-Bemelen of Valkenburg (mag ook naar keuze maar dan met extra transportkosten per KM)
Capaciteit: vanaf 10 tot 200 personen

Vandaag nog boeken? Dat Kan!

Wilt u deze activiteit vandaag nog boeken? Gebruik dan onze handige boekingsmodule!

Andere activiteiten